Fakta om Lars Stam och Lilla Bandet

OM OSS

Sommaren 2015 träffades Lilla Bandet och Lars Stam från Håverud för första gången. Allsångskonsert i Köpmannebro stod på programmet.


Samarbetet gav mersmak. Lars är än erfaren musiker med mer än 50 år som sångare och gitarrist i olika sammanhang. Lars har en självklar livsdevis – ”det måste gå att dansa till” 


Redan 1963 startades dansbandet Jimsons i Bäckefors i mellersta Dalsland där Lars varit med hela tiden. Numera är Lars pensionär och spelar då och då. Lars bor sedan många år i natursköna Håverud nära akvedukten med egen brygga, modelljärnväg och studio i övervåningen.


Den senaste tiden har Lars mest jobbat som trubadur där han spelar och sjunger till egna bakgrunder. Men musik är ju alltid roligare om man delar den med någon…. Därför uppträder Lars och Lilla Bandet allt mer tillsammans. Musiken vi framför är välkänd och kommer från 60-talet och framåt.


Vi utlovar en trevlig stund med hög igenkänningsfaktor, mycket skratt, en gnutta allvar men framför allt härlig musik. Det går bra att både sjunga med och såklart att dansa till.