Fakta om Lilla Bandet

OM OSS

 

Lilla Bandet - “Sveriges minsta orkester” – primadonnan och lådbäraren………

 

Lilla Bandet består normalt av två spelglada personer ifrån Färgelanda. Vi underhåller vuxen publik baserat på mycket spelglädje, humor och ett socialt engagemang.

 

Kombinationen av just musik och humor har varit ett vinnande koncept och gett mycket positiv feedback.

 

Bandets sångerska heter Ulrika Claesson och kommer från Torp. Hon började sjunga i vuxen ålder och gillar all typ av musik. Johan Pettersen som spelar keyboard är egentligen blåsmusiker och spelar i Uddevalla Stadsmusikkår. Han är norrman med allt vad det innebär …..

 

Ibland är även Lars Stam (vokalist i Jimsons orkester i 50 år) från Håverud med.

 

Vi har sedan 2012 besökt ca 600 arrangemang i olika föreningar såsom PRO, SPF, DHR, IOGT, Röda Korset, Odd Fellow, Rebeccaordern, Lions m fl. Vi har även framträtt i kyrkor i samband med musikgudstjänster, arrangerat egna konserter och allsångskvällar. Vår musik är sådan som man lätt känner igen och som bakgrund använder vi ett keyboard (Tyros 5) som ”låter som hel orkester”. Musiken anpassas efter årstid och tillfälle.

 

Vid önskemål anordnar vi allsång, spelar till dans och kan också ta hand om underhållningen på olika kalas. Vi är gärna konferencierer på konserter och andra tillställningar.

Vi tar uppdrag inom ca 10-15 mil från Färgelanda och ibland även lite längre bort. Priset passar allas plånböcker.