Fakta om Lilla Bandet

 

Lilla Bandet - “Sveriges minsta orkester” – Primadonnan och Lådbäraren………

 

Lilla Bandet består normalt av två spelglada personer ifrån Färgelanda. Vi underhåller i första hand den vuxna publiken baserat på mycket spelglädje, humor och ett socialt engagemang.

 

 

 

 

 

 

 

Kombinationen av just musik och humor har varit ett vinnande koncept och gett mycket positiv feedback.

 

Bandets sångerska och primadonna heter Ulrika Claesson och kommer från Torp i Färgelanda kommun, Dalsland. Hon började sjunga i vuxen ålder och gillar all typ av musik. Johan Pettersen som spelar keyboard är egentligen blåsmusiker och spelar i Uddevalla Stadsmusikkår. Han är norrman med allt vad det innebär :-) …..

 

Vi har sedan 2012 besökt över 2000 arrangemang i olika föreningar såsom Aktiva Seniorer, RPG, PRO, SPF, DHR, IOGT, Röda Korset, Odd Fellow, Rebeccaordern, Lions m fl. Vi har även framträtt i kyrkor i samband med musikgudstjänster, arrangerat egna konserter och allsångskvällar. Vi spelar även ofta på äldreboenden och demensavdelningar. Vår musik är sådan som man lätt känner igen och som bakgrund använder vi ett modernt keyboard; Yamaha Genos som ”låter som hel orkester”. Musiken anpassas efter årstid och tillfälle.

 

Vid önskemål anordnar vi allsång, spelar till dans (oftast i kombination med underhållning) och kan också ta hand om underhållningen på olika kalas. Vi är gärna konferencierer på konserter och andra tillställningar.

Vi tar uppdrag inom ca 15 mil från Färgelanda och ibland även lite längre bort. Priset passar allas plånböcker.